ÜRÜNLER » ERP - E-Strata

Üretim yapan işletmelerin bütün sorunlarını çözen geniş çaplı yeni nesil ERP yazılımı.
| Proje Özet |
E-Strata: Diğer birçok ERP'nin aksine üretim süreci yöneticinin kolayca gözlemleyebileceği ve yönetebileceği bir şekilde gösterilir. Üretim planlama, stok kontrolü, insan kaynakları gibi bütün ERP'lerde bulunması gereken işlevler temiz bir arayüzle kolayca anlaşılır bir uygulama içinde toplanmıştır. E-Strata Web: Dünya üzerinde İnternet'e bağlanabilen bütün bilgisayarlardan ve tarayıcılardan fabrikanın işleyişinin kontrol edilebilmesini, ayrıntılı raporlar alınabilmesini kısacası fabrikanın yönetilebilmesini mümkün kılan E-Strata'nın İnternet Yazılımı. |
|
| Projenin Amacı ve Kapsamı |
Projenin amacı küçük ve orta ölçekli fabrikaların yazılım araçlarıyla yönetimini kolaylaştırmak, hammaddenin sanayi mamülüne dönüşme sürecini açıkça gözlemlenebilir ve değerlendirilebilir kılmaktır. |
|
| Kazanımlar | Birçok ERP'nin temel sorunu anlaşılabilirlik, ERP sistemlerinin muhasebe temelli bir yapı üstüne kurulmasından kaynaklanmaktadır. Yöneticiler yazılımı kullanamamakta, muhasebeden gelen raporlara bağımlı kalmaktadır. E-Strata üretim yapan isletmeleri yönetilebilir kılar. Süreçleri standartlastırır ve öngörülebilir kılar. | |
| Tanıtım |
Lütfen iletişim yoluyla tanıtım talebinde bulununuz. |
|
| Anahtar Kelimeler |
|
|
| ÜRÜNLER« |
E-Kalite Yazılım Don. Müh. Tas. ve İnt. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.
© 2006–2012